Sunteți gata să cunoașteți soluțiile Cesim?

Începeți cu rezervarea unei prezentări gratuite prin completarea formularului de mai jos

Nu v-ați dori să vă transformați seminariile în exerciții angrenante de echipă ? V-aţi gândit vreodată cum ați putea comunica mai ușor echipei Dvs. concepte de afaceri ? Simulările Cesim de afaceri vă permit să:

  • Configurați, Rulați şi să Gestionați simulările cu ajutorul unei interfeţe ușor de utilizat
  • Să îmbunătăţi procesele de analiză ale participanților, să stimulați reţinerea de cunoştinţe, să dezvoltați gândirea critică şi să încurajați lucrul în echipă
  • Asigurați un mediu virtual interesant şi dinamic de învăţare

Soluţia completă Cesim include o gamă largă de simulări pentru diferite concepte de afaceri sau industrii specifice.Toate jocurile de simulare sunt complet personalizabile și vin însoțite de asistenţă pentru clienţi. Nu sunt necesare cunoștinte de IT pentru a folosi simulările noastre.

Înscrieţi-vă pentru o prezentare gratuită pentru a discuta cu specialiștii noștri despre cum Cesim vă poate ajuta în transformarea cursurilor Dvs. Demo-ul se adresează atât formatorilor cât și antreprenorilor pentru a îi ajuta să evalueze beneficiile de utilizare a jocurilor de simulare de afaceri, în programele lor educaționale și de formare.

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Informaţiile Dvs.vor fi păstrate confidenţiale şi nu vor fi transmise către o parte terţă. Parcurgerea prezentării nu conduce la obligația nici uneia dintre părți de a iniția o colaborare contractuală.

Ce spun clienţii noştri

Title underline

"Privim simularea ca pe un proiect real pe care studenții trebuie să îl parcurgă pe durata a trei săptămâni cu rezultate specifice. La final, echipele trebuie sa își susțină deciziile luate într-un raport adresat investitorilor companiei. Dincolo de aspectul profesional al simularilor, putem observa trăsături individuale și colective foarte interesante la studenții care participă la programul nostru multicultural."

perrin-alexandre3Dl. Alexandre Perrin, director adjunct al programului Audencia Grande Ecole, conducatorul departamentului strategic si al programului de managementului strategic international si consultanta a implementat cu succes platforma Cesim în instituția sa.