Vraag een demo aan

Plan een "live inkijkje" met één van onze experts en deze zal:

  • Uw huidige curriculum analyseren en beoordelen
  • Helpen de juiste simulatie voor uw behoefte te vinden
  • U een korte interactieve demo geven van de geselecteerde simulatie
  • U tonen hoe Cesim business simulaties de inzetbaarheid van studenten zal vergroten

Houd er rekening mee dat de live-walkthrough is gericht op docenten en trainers om ze te helpen de voordelen van het gebruik van business simulatie games in hun programma's te beoordelen.

Let op! Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit worden doorgegeven aan derden.

Wat onze klanten over ons zeggen

Title underline

"De ervaring die we hadden met Cesim simulaties omvatte zowel leren als plezier tegelijk. We leerden omdat onze studenten de gelegenheid hadden gelijktijdig om te gaan met een groot aantal basisvariabelen die de dagelijkse business realiteit perfect simuleren. De studenten waren in staat om aan te voelen hoe marketing, human resources, operations en financiën worden geïntegreerd, om zodoende resultaten te bereiken welke door de stakeholders worden verwacht."

Bento Costa sqrMr. Bento Costa
Hoogleraar Business (IBMEC)

 

 

"Studenten waren enthousiast over het idee om een eigen virtueel bedrijf te runnen, en ik was blij met de manier waarop Simbrand de verbeelding van de leerlingen ‘pakte’ en ze motiveerde om gedurende de hele module betrokken te zijn. Het zette hen aan het denken over marketingstrategie op een praktische en geïntegreerde wijze. De competitieve aard van Simbrand zorgt ervoor dat hun beslissingen zorgvuldig worden geanalyseerd, en niemand wil achterblijven. "

Giles Forbes sqrMr. Giles Forbes
Marketing Docent (University of Huddersfield)

 

 

"Ik gebruik Cesim simulaties sinds 2008. Mijn ervaringen zijn echt geweldig. De twee simulaties die we hebben gebruikt zijn heel gebruiksvriendelijk, ondersteunend aan onze academische inhoud, en bieden de studenten een spannende en reële benadering zodat ze begrip krijgen van de markten."

Madalena AbreuProfessor Madalena Abreu, senior docent Marketing en Business Economics